За съжаление, по нищо не личи, че пандемията, причинена от Covid-19, скоро ще затихне. Дори напротив. Изглежда продължава да набира скорост, разбърквайки плановете на всички ни, включително и на звездите.

Бионсе на 42

Бионсе в 28 факта

Защото някой днес има рожден ден

Сега Cover Media предава, че Бионсе е поредният изпълнител, който отменя плановете си за турне през 2021 г.

Вместо това, тя ще се присъедини към редиците на артистите, които вече ще се представят чрез виртуални концерти.

В момента тя и нейният екип планират създаването на виртуално шоу на живо, за да представят новата си музика през следващата година.

"След успеха, който постигна с албума Lemonade от 2016 г. и албума Black Is King от 2020 г., в момента Бионсе записва парчета, вдъхновени от нови изпълнители като Дуа Липа и The Shindellas, се казва още в съобщението, както и че "тя е готова да танцува отново."

Докато продължава работата по новия си албум и планира "виртуалното шоу, което феновете могат да гледат у дома си", тя дава да се разбере, че е готова да направи всичко нужно, за да превърне това шоу в истински спектакъл", пише още медията. А ние определено сме склонни да й вярваме.

Бионсе, Блу Айви и финален трейлър на Black is King

Първата роля на дъщерята на Бионсе

Дебют на дъщеря й

Освен Бионсе, на фона на здравната криза звезди като Били Айлиш, Кайли Миноуг, Стормзи, Найъл Хоран и Луис Капалди, са сред тези, които планират да се представят чрез виртуални концерти. Това ли е бъдещето на концертите - поне засега със сигурност.