57-годишният Венсан Касел и 30-години по-младата му половинка Нара Баптиста успяха да спечелят вниманието на всички по време на филмовия фестивал в Кан. 

Нара Баптиста - новата по-млада половинка на Венсан Касел, която е по-секси и от Тина Кунаки

Новата по-млада половинка на Венсан Касел - по-секси и от Тина Кунаки

Връзката на френския актьор с Нара Баптиста се задълбочава

27-годишната Нара Баптиста, която е (колко изненадващо) модел, беше облечена в черна рокля с пайети, докато актьорът заложи на класически костюм. Двойката присъства на филма Parthenope на Паоло Сорентино и не пропусна да пофлиртува с камерите, демонстрирайки страхотна близост. 

За пръв път за връзката им се заговори в края на септември 2023 г., след поредица от сторита, разменени между двамата в Instagram и някои снимки, и видеоклипове, на които ги видяхме заедно в Рио де Жанейро.

Двамата често бяха засичани на различни места да се наслаждават на взаимната си компания, но за първи път ги виждаме на такова голямо събитие. По всичко личи, че връзката им се задълбочава, защото изглеждат по-влюбени от всякога. 

Снимка 666652

Източник: GettyImages

Що се отнася до Нара Баптиста, тя е на 27 години, работи като модел и участва в изданието на Мис Вселена Австралия през 2020 г. Красавицата има бразилски и австралийски произход, което ясно се вижда от физическите й характеристики, като тъмните й дълбоки очи или дългата й гарванова коса. 

Снимка 666650

Източник: GettyImages

Естествено, няма как да не забележим физическата прилика между Нара Баптиста и Тина Кунаки - бившата съпруга на Касел и връстничка на новата жена в живота на актьора. Венсан и Тина се ожениха през август 2018 г., но връзката им приключи внезапно след "момент на дълбока криза", както Daily Mail съобщи през април. Двамата имат дъщеря на име Амазони. Причините за раздялата им продължават да са неизвестни.