Минали са едва две години откакто Дева Касел дебютира на модната сцена, но тя определено е сред най-обещаващите модели в света. Няма как да е иначе, когато съчетава в себе си гените на родителите си Моника Белучи и Венсан Касел.

Дева Касел - по-секси и от Моника Белучи

Дева Касел - по-секси и от Моника Белучи

Дъщерята на актьорите продължава да си проправя път в модната индустрия

Сега 19-годишната Дева се появява на корицата на списание Gen V в доста екстравагантна фотосесия. Тя се превъплъщава в няколко от своите алтерегота, както сама разяснява в интервюто.

В него моделът споделя и за уроците, научени от майка й и баща й. "Да гледам напред, да защитавам себе си, винаги да бъда внимателна с другите и да остана любопитна към света", споделя Дева.

Тя допълва, че Моника Белучи и Венсан Касел са успели да й предадат способността да се справя с неочаквани ситуации и да живее по собствените си правила. Модата пък я интересува от малка, още когато е разглеждала списанията с майка си.

"Всичко беше толкова подредено и красиво. Знаех, че искам да работя в тази индустрия в някакъв момент от живота си, но определено не очаквах да я харесам толкова много и да си изкарвам прехраната от нея", допълва още Дева Касел.