В края на септемрви 2023 г. стана ясно, че Венсан Касел окончателно е приключил с втората си съпруга Тина Кунаки и вече е в прегръдките на друга дама.

Това е 27-годишната Нара Баптиста, която (колко изненадващо) е модел. В подкрепа на твърденията за предполагаемия им флирт, дойдоха поредица от сторита, разменени между двамата в Instagram и някои папарашки снимки и видеоклипове, на които бяха засечени заедно.

И по всичко личи, че бившата половинка на актьора - Тина Кунаки, също няма намерение да си губи времето и вече му е намерила заместник. Поне така смятат феновете на модела, след последните ѝ снимки, които красавицата качи в своя Instagram.

Нара Баптиста - новата по-млада половинка на Венсан Касел, която е по-секси и от Тина Кунаки

Новата по-млада половинка на Венсан Касел - по-секси и от Тина Кунаки

Връзката на френския актьор с Нара Баптиста се задълбочава

Под серията от кадри с тектст: "Твърде рано или твърде късно", се вижда как Тина Кунаки позира в ресторант до доста симпатичен млад мъж, който по всичко личи е Юнес Бенджима - бивше гадже на Кортни Кардашиян.

Когато започва да се среща с Кортни Кардашиян през 2017 г., Юнес Бенджима се появява на кориците на множество списания и привлича вниманието на много хора. Двамата имат епизодична връзка в продължение на една година, преди най-накрая да я прекратят през 2018 г. Но това не е единствената причина, поради която той става известен, защото освен факта, че излиза с един от най-популярните членове на клана Кардашиян, Юнес Бенджима има какво да предложи.

Дева Касел с признания за Моника Белучи и Венсан Касел в провокативна сесия за V Mag

Дъщерята на Моника Белучи - дръзка и много провокативна

Дева Касел напредва в кариерата

Бенджима е от алжирски произход, но е роден и израснал в Лион, Франция. Според негово интервю за Vogue той е работил в ресторанта на баща си, преди да започне пътуването си като модел и да открие страстта си към бокса. В същото интервю за Vogue Arabia той споделя, че е започнал да се боксира, когато е само на 11 години: "Започнах да се боксирам на 11-годишна възраст с чичо ми, който все още е мой треньор днес. Започнах, защото имах толкова много енергия, която трябваше да излея някъде, без да харча пари, които нямах."

След като се мести в Ню Йорк през 2011 г., той дебютира като модел за Givenchy през 2013 г. и оттогава позира за големи луксозни марки като Dior, Balmain, Burberry и Ralph Lauren.

Емили Ратайковски и Тина Кунаки са секси заедно по бански

Секси, по-секси, най-секси...Емили Ратайковски и Тина Кунаки заедно по бански

Когато двете красавици са на почивка, всички погледи са в тях

Бенджима си сътрудничи с известната марка New Balance, за да пусне собствен дизайн на обувки през 2020 г., който стана любим на феновете. Днес той е известен със своята базирана в Лос Анджелис творческа агенция Studio FY7, която се фокусира върху творческа режисура, продукция и изкуство. Въпреки че не е бил в Алжир от дълго време и е прекарал по-голямата част от живота си далеч от родината, от работата му и различни интервюта е видно, че моделът държи много своите културни, религиозни и традиционни ценности.

А дали има бъдеще в отношенията му с Тина Кунаки, предстои да разберем, но не може да се отрече, че са доста сладка двойка.