Миналият месец Сами Шийн сподели, че иска да уголеми гърдите си. Във видео в TikTok тя издаде, че преди не е говорила за това в социалните мрежи, защото не иска хората да я съдят. Освен това 19-годишната дъщеря на Чарли Шийн изтъкна, че всъщност операцията би ѝ била полезна, защото поне месец преди нея ще трябва да откаже никотина. А именно пушенето е един от вредните ѝ навици от поне пет години.

Кое е единственото нещо, което пречи на дъщерята на Чарли Шийн да уголеми гърдите си

Кое е единственото нещо, което пречи на дъщерята на Чарли Шийн да уголеми гърдите си

Нужна е воля

Към днешна дата Сами Шийн все още не се е подложила на процедурата. Междувременно обаче майка ѝ се опитва да я разубеди, като ѝ споделя за собствения си опит.

"Присмиваха ми се като тийнейджърка, защото гърдите ми изглеждаха като ухапано от комар. Уголемих ги на същата възраст, на която Сами сега иска", издава 52-годишната Денис Ричардс пред Bustle.

Според нея младите момичета няма откъде да знаят как операцията ще се отрази на тялото им след години. Но тя има опит и признава, че планира да премахне имплантите си.

"Причината да искам да ги премахна, е, че когато бях на 19 години не знаех колко са токсични. Освен това слагането им не е лесна операция. Болезнена е", допълва Денис Ричардс.

За решението да уголеми бюста си Сами Шийн явно все пак първоначално е била повлияна от майка си, на която е искала да прилича. Също в интервю за Bustle дъщерята на Чарли Шийн и Денис Ричардс признава, че още едва на десетгодишна възраст си е казала, че няма търпение да има големи гърди като на майка си.

Защо Сами Шийн (дъщерята на Чарли Шийн) се определя като секс работник

Защо дъщерята на Чарли Шийн се определя като секс работник

Откровения от Сами Шийн

"Добре, кога е моят ред? Спомням си, че преди тъпчех сутиена си с чорапи и други неща", издава тогава Сами Шийн.