Преди година Сами Шийн - дъщерята на Чарли Шийн и Денис Ричардс, предизвика сериозен интерес към себе си, след като обявяви, че ще си направи профил в платформата за възрастни OnlyFans.

Сами Шийн и снимките по бански от Хаваите, където дъщерята на Чарли Шийн и Денис Ричардс прекарва своята ваканция

Дъщерята на Чарли Шийн - отново по бански и все по-секси

Този път дестинацията е Хаваите

И докато майка ѝ я подкрепя във всичко, което прави, то баща ѝ е малко по-резервиран в това отношение. Въпреки всичко Сами знае какво иска да прави и това е да продава тялото си.

Във видео в профила си в TikTok самата тя се определя като секс работник и дава малко повече контекст. Преди да го направи обаче споделя, че едно от нещата, които най-много я дразнят, е, че трябва да се обезкосмява всеки път преди работа.

След това отговаря и на един от най-често задаваните ѝ въпроси, свързан с това как така се определя като секс работник, а в същото време цензурира зърната си в OnlyFans. Сами Шийн казва, че може и да изглежда странно, но тя е такава, и си има начините, по които го прави. Пък и смята, че така или иначе показва почти всяка част от тялото си. 

Денис Ричардс, OnlyFans, Сами Шийн и какво я е накарало да се присъедини към платформата

Какво мисли Сами Шийн за профила на майка си в OnlyFans

Денис Ричардс разказва какво я е накарало да си направи профил в сайта

Шийн допълва, че планира да направи промяна в гърдите си и когато тя е завършена и се чувства уверена, ще ги покаже. В друго видео Шийн решава да поясни, че не е порно звезда и нито се среща с хора за пари, нито продава свои секс записи. И допълва, че се определя като секс работник, защото основният ѝ приход е от OnlyFans. А и според нея тази професия има много и различни проявления.