Сами Шийн обяви какви са намеренията и в краткосрочен план. 19-годишната дъщеря на Чарли Шийн и Дениз Ричардс е взела решението да уголеми гърдите си, което вероятно ще ѝ е от полза, тъй като в момента тя се изявява като секс работник в платформата за възрастни OnlyFans.

Защо Сами Шийн (дъщерята на Чарли Шийн) се определя като секс работник

Защо дъщерята на Чарли Шийн се определя като секс работник

Откровения от Сами Шийн

Но преди да пристъпи към важната за нея промяна, първо трябва да премахне един лош навик от настоящето - а именно да откаже никотина.

Това сподели самата Сами чрез видео в TikTok, казвайки, че е пристрастена към никотина от пет години, а е нужно да се откаже от него поне месец преди операцията. "Тревожа, защото нямам и ден в последните години без тютюн" каза тя пред камерата. "Но пък мисля, че операцията на гърдите ще спаси живота ми, защото ме принуждава да спра цигарите. Така че, има още един плюс."

"Но е адски трудно", допълва още Сами и признава, че неведнъж се е опитвала да приключи с вредния навик, но не ѝ се е получавало. Но сега е много амбицирана, защото не иска да се откаже от идеята за по-големи гърди. Дори си е поръчала книга, посветена на отказа от тютюна. Но и веднага признава, че все още не е започнала да я чете. Защото се чувства твърде уплашена от това какво ще се случи с нея, когато спре никотина - тъй като "целият ѝ живот се върти около него".

Затова сега тя се обръща към последователите си за всякакви предложения за спиране на цигарите с "най-малко количество симптоми на отнемане".

Денис Ричардс, OnlyFans и какво мисли за сайта и решението на дъщеря си Сами Шийн

Какво мисли Денис Ричардс за OnlyFans и дъщеря си

На това му се казва подкрепяща майка

Сами Шийн обяви през юни, че работи в OnlyFans, но каза, че ще цензурира зърната си, докато не уголеми гърдите си. "Все още показвам почти всичко. Просто искам да изчакам, докато "момичетата" бъдат такива, каквито искам, за да съм напълно уверена във всичко, което показвам" каза тя.

Момичето уточни и, че не прави секс пред камера и не е порно звезда. А се определя като секс работник, защото основният ѝ източник на доходи е именно от OnlyFans, пише Page Six.