Миналата седмица всички говореха за Сами Шийн и решението на 18-годишната дъщеря на Чарли Шийн и Денис Ричардс да се присъедини към OnlyFans.

Сами Шийн, OnlyFans, Чарли Шийн, Денис Ричардс и какво мислят родителите ѝ за новия ѝ профил

И дъщерята на Чарли Шийн с профил в сайта за възрастни OnlyFans

Одобряват ли родителите на Сами Шийн решението ѝ

Към момента не знаем дали тя публикува съдържание за възрастни, или пък не, но е факт, че действията ѝ не бяха много добре приети от Чарли Шийн. Но пък майка ѝ изглежда доста подкрепяща.

Освен първоначалните изказвания по темата, Денис Ричардс реши да добави още чрез профила си в Instagram. Там тя написа, че е прочела много негативни коментари в социалните мрежи през последните няколко дни.

И въпреки всичко подкрепя дъщеря си, дори ѝ се възхищава за увереността, която притежава. Денис Ричардс пише още, че макар и да се е снимала в "Лудории" и за Playboy ѝ е отнело години, докато заглуши всички негативни коментари и да се чувства уверена.

Пояснява, че наскоро е разбрала за OnlyFans и знае, че същите създатели на съдържание имат профили и в социалните мрежи. И не разбира каква е разликата между това някой от тях да публикува снимка по бикини в Instagram и в OnlyFans, защото всички са го правили.

Но пък от OnlyFans се изкарват пари, докато социалните мрежи успяват по различни начини да монетизират подобно съдържание. 51-годишната Ричард твърди, че би си направила профил в OnlyFans, ако има хора, които биха платили, за да виждат нейни снимки по бикини.

Сами Шийн, OnlyFans и какво каза дъщерята на Чарли Шийн за решението си

Какво каза дъщерята на Чарли Шийн за OnlyFans

Сами Шийн има възгледите си

Майката на Сами Шийн завършва поста си с думите, че вероятно онези, които са много осъдителни, вече имат абонамент за някой акаунт в OnlyFans.