Свикнали сме да вярваме, че повечето двойки, които се разделят, остават в не особено красиви отношения. Често пъти дори се случва поне единият от двамата да съжалява за романса с другия. Особено ако връзката е била изпълнена с трусове и предизвикателства. Денис Ричардс обаче не мисли така.

Чарли Шийн, Денис Ричардс и как се разбират двамата

Как се разбира Чарли Шийн с бившата си

След всички проблеми и развода

Факт е, че двамата с Чарли Шийн запазиха добрия тон след края на връзката си. А най-хубавото, което остана от нея, са двете им дъщери - така смята актрисата. Днес, тя се връща назад във времето и говори за развода си с бившия си съпруг.

Ричардс се разделя с Шийн през 2006 г., когато е бременна в шестия месец с втората им дъщеря. По всяка вероятност решението ѝ не е било лесно, но тя се е запитала: "Бих ли искала дъщерите ми да се омъжат за такъв мъж? Не искам никого да обидя, но това е истината", заявява тя пред водещата  на подкаста Divorced Not Dead Каролайн Станбъри.

Снимка 583882

Източник: GettyImages

Всички знаем, че Чарли Шийн отдавна се бори със злоупотребата с вещества и е обект на няколко обвинения в сексуално насилие. Въпреки това актрисата е категорична, че не съжалява за брака си с Чарли, "защото наистина вярвам, че той и аз бяхме събрани, за да имаме тези деца". Двамата са родители на две момичета - Сами (18 г.) и Лола (17 г.).

Денис Ричардс е запазила законното попечителство над децата им, но иска те да имат връзка и с баща си. "Когато той беше в добра кондиция, исках момичетата да опознаят баща си заради това което е, а не заради това, с което се бори. Исках да го опознаят сами, а не да четат за него."

През юни 18-годишната Сами обяви, че има профил в OnlyFans - платформа, чиято по-голяма част от съдържанието е предназначена за възрастни.

Денис Ричардс, OnlyFans, Сами Шийн и какво я е накарало да се присъедини към платформата

Какво мисли Сами Шийн за профила на майка си в OnlyFans

Денис Ричардс разказва какво я е накарало да си направи профил в сайта

Първоначално Чарли Шийн критикува дъщеря си, но впоследствие промени решението си и се обяви в нейна подкрепа. И признава, че Денис е "осветила различни важни моменти, които в бързината е пренебрегвал и отхвърлял". 

"Сега повече от всякога е важно Сами да има обединени родители, на които да разчита, докато се впуска в това ново приключение. От този момент нататък тя ще го има в изобилие", припомня Bang Showbiz.