От 2009 г. сърцето на Салма Хайек е заето, защото тогава тя се омъжи за френския бизнесмен Франсоа-Анри Пино.

Салма Хайек, "От здрач до зори", фобията ѝ от змии и как едва не е загубила ролята си във филма

Ролята, която Салма Хайек едва не е изгубила заради фобията си от змии

Всичко в името на ролята

И двамата заживели щастливо, както пише в приказките. Но хората трудно могат да приемат, че там където има пари, има и истински чувства. Ето защо през годините към актрисата са отправяни нападки за това, че се е омъжила за Пино само заради парите му.

В подкаста на Дакс Шепърд - Armchair Expert, актьорът реши да сподели с Хайек, че наистина харесва съпруга ѝ. Но в началото признава, че не е знаел кой е и е видял само, че тя се омъжва за богаташ. И като повечето хора си е помислил, че го прави заради парите.

Салма Хайек пък потвърждава, че Пино е наистина страхотен човек и благодарение на него е станала много по-добър човек. "Разбира се, когато се оженихме, всички казаха: О, това е уреден брак, тя се омъжва заради парите."

Снимка 466732

Източник: GettyImages

Но според актрисата тези твърдения са далеч от истината, защото вече 15 години двамата са заедно и са щастливи. Според Хайек към богатите мъже също има известна дискриминация.

Актрисата мисли, че повечето хора си мислят, че когато някой е богат, то непременно той е лош човек, няма добри ценности, алчен е или пък не заслужава това, което има.

Салма Хайек, Антонио Бандерас, "Десперадо" и колко трудно ѝ е било да заснеме секс сцената от филма

Трудната секс сцена между Салма Хайек и Антонио Бандерас

Горещо, но и неудобно

Салма Хайек казва, че Пино е страхотен човек и винаги обръща внимание на семейството си без значение колко труден е бил денят му на работа. А когато пък са на почивка, той напълно се откъсва от работата, за да се наслади на момента, пише People.