Принц Уилям и Кейт Мидълтън са една от най-коментираните двойки в света. Където и да се появят, всяко тяхно движение се следи, а след това дълго се коментира. Цялото това медийно внимание със сигурност им идва в повече, но няма как да отказват събития и да не бъдат там, където всички очакват да бъдат.

И когато са там, десетки фотоапарати са насочени към тях. Но като се поразровим малко в архива с общи снимки на Уилям и Кейт ще забележим, че на повечето от тях двамата не позират, гледат в различни посоки и затрудняват максимално фотографите, които искат да им направят перфектния кадър.

Уилям и Кейт не обичат да ги снимат

Източник: GettyImages

Уилям и Кейт не обичат да ги снимат

Изключение правят само случаи като изписването на принц Луис, когато ще е прекалено неприемливо да се правят на приятно разсеяни, пише Vanity Fair.

Това не е стратегия да изглеждат непринудено на снимките, а по-скоро план, с който искат да покажат, че цялото това внимание им идва малко в повече. Това разкритие идва от принц Чарлз и го откриваме сред биографичните записки, видяли бял свят преди дни.

Уилям, Кейт и дрехите, които не са за един път

Уилям, Кейт и дрехите, които не са за един път

Затова са ни любимци

Уилям и Кейт са "откачалките под контрол" и за разлика от Чарлз и Камила невинаги успяват да сдържат неодобрението си от това, че целият свят гледа тях.