Няма съмнение, че семейството на принца и принцесата на Уелс преживяват едни от най-тежките си периоди. След няколкоседмични спекулации и всевъзможни коментари по неин адрес, Кейт Мидълтън разкри, че се бори с рак. И че най-трудното нещо от всичко й е било да сподели диагнозата с децата си.

Защо британците вече харесват Кейт Мидълтън повече от принц Уилям

Защо британците вече харесват Кейт Мидълтън повече от принц Уилям

И кои са следващите по симпатии

Семейството на принц Уилям не се появи на Великденската служба в Уиндзор и прекарва в почивка ваканцията на децата си далеч от обществеността, както и от всякакви професионални ангажименти.

И все пак престолонаследникът на британския трон прекъсна за малко почивката си, за да публикува в Instagram - първа публикация, откакто на 22 март съпругата му съобщи за раковата си диагноза.

Снимка 660788

Източник: Instagram/princeandprincessofwales

Уилям се включи със стори на официалния профил на принца и принцесата на Уелс, за да благодари на Рейчъл Дейли. Футболистката съобщи, че се пенсионира от националния отбор на Англия, но ще продължи да игра с клубния си тим Астън Вила.

Принцът, както и трите им деца с Кейт - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис, са фенове на английския футбол и открито подкрепяха женския национален отбор по време на последното Световно първенство, припомнят Daily Mail.

Снимка 631489

Източник: GettyImages

Междувременно остава въпросът кога Кейт Мидълтън ще е в състояние поне отчасти да се завърни към публичните си ангажименти. Когато през януари тя претърпя коремна операция, се очакваше това да стане след Великден. Но след тежката й диагноза неяснотите са много.