Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са най-доброто олицетворение за съвременни кралски особи. Невинаги по протокол, винаги безупречни и близо до хората. Ако при принц Уилям няма какво толкова да коментираме външния вид, то при Кейт отдавна сме заключили, че е пример за подражание на милиони жени.

За да бъде синхронът между съпрузите пълен обаче, тe обичат да ни изненадват от време на време със стилни комбинации. И не, не говорим за цветово съчетаване на тоалетите, каквото много двойки практикуват. При тях практиката е друга - обличат дрехи, с които сме ги виждали и преди. На едно и също място, по едно и също време.

Във вторник семейството присъства на събитие, свързано с психичното здраве, в Лондон. И веднага на първо място излезе акцентът, че Уилям и Кейт са със същите рокля и костюм, с които ги видяхме преди около година в Хамбург.

Снимка 382958

Източник: GettyImages

Мидълтън изглежда все така страхотно с лавандуловата си рокля на Emilia Wickstead за 1350 паунда. Все пак, това не си е никак евтина дреха и е грехота да се облече само веднъж. А и е наистина красива. 

Принц Уилям пък е комбинирал същия костюм с онази червена вратовръзка от преди няколко месеца. При него е трудно да кажем дали тоалетът се повтаря, защото мъжките костюми не се различават кой знае колко. Но и тук важни са детайлите. И той го знае добре.

През 2017 г. Уилям и Кейт се появиха в училище Лондон със същите дрехи, както и през 2014 г. на посещение в Нова Зеландия. Смелият тоалет на Мидълтън в яркочервено, в който я видяхме два пъти, е един от малкото в този цвят.

Снимка 382955

Източник: GettyImages

Снимка 382957

Източник: GettyImages

Едни от любимите дрехи на херцогинята пък са в небесно синьо. Особено ако говорим за палта. Мидълтън си има и истински фаворит - модел на Alexander McQueen, с който сме я виждали повече от два пъти.

Снимка 382954

Източник: GettyImages

Но на две официални събития същата връхна дреха кореспондира с еднаквия костюм и вратовръзка на принц Уилям. И то само в рамките на два месеца. 

Снимка 382953

Източник: GettyImages

Костюм с черна вратовръзка и бляскава рокля в телесен цвят. Страхотна комбинация, която видяхме от херцога и херцогинята също два пъти - през 2011 и 2016 г., припомня Daily Mail.

Снимка 382952

Източник: GettyImages

Снимка 382956

Източник: GettyImages

Защо Кейт Мидълтън се ядоса на принц Уилям

Защо Кейт Мидълтън се ядоса на принц Уилям

И има ли право

И през ум не ни минава, че тези повторения са напълно случайни грешки на стилистите на кралската двойка. При тях няма нищо случайно, най-вече когато говорим за визията. А с тези свои любими повторения Уилям и Кейт създадоха свой почерк, с ще ги помнят и след дълги години.