В последните дни всички говорят за признанието на Кейт Мидълтън, че е болна от рак, както и за всичко, което ще последва от него. Вече не е мистерия защо тя вероятно ще отсъства от публичните си задължения повече, отколкото бе обявено предварително. А междувременно кралският двор и всички католици се подготвят да посрещнат Великден на 31 март.

Кейт Мидълтън и изявлението за диагнозата й - защо то се появява точно сега

Защо видеото на Кейт излезе точно сега

Принцесата сама е написала текста за изявлението си

Без особена изненада, принцът и принцесата на Уелс ще прекарат празника далеч от светлините на прожекторите и хорските погледи.

След публикуването на емоционалното видео и началото на ваканцията на децата им, съпрузите заминаха от Adelaide Cottage в Уиндзор, където живеят в последните близо две години, за Anmer Hall в Сандрингам, където ще посрещнат Великден.

Снимка 613729

Източник: GettyImages

Така тази година за пръв път от много няма да видим Кейт Мидълтън на традиционната празнична църковна служба, която се провежда в Уиндзор и събира всички членове на кралското семейство.

За пръв път съпрузите се появиха заедно с трите си деца през 2023 г., затова сега липсата им ще е осезаема, но и напълно оправдана, пише ET Online.

анкета

Очаквахте ли причината за отсъствието на Кейт да е толкова сериозна?

Виж резултати

Да, личеше, че нещо сериозно се случва 39.5%

Не, беше съвсем изненадващо 7.6%

Няма значение, важното е Кейт да се оправи 44.2%

Първо Чарлз, после Кейт - някой ги прокле тези хора 8.7%

Според източници, принцът и принцесата на Уелс най-вероятно ще станат част от скромно събиране в тесен кръг, което крал Чарлз ще организира по случай празника.

Принц Хари и Меган Маркъл с топли пожелания към Кейт Мидълтън след диагнозата й

Как Хари и Меган реагираха на диагнозата на Кейт

Двамата не се забавиха с реакцията си

Така Кейт Мидълтън ще си гарантира спокойствието, което й е необходимо в момента. А всички се надяваме за бързото й възстановяване и възможно най-скоро отново да я видим редом до останалите кралски особи в целия й блясък.