Принц Хари и Меган Маркъл разкриха в интервю за BBC подробности от годежа си, който официално бе потвърден вчера, и, естествено, се превърна във водеща световна новина.

Преди да седне пред камерите, новата кралска двойка направи специална фотосесия в градината на двореца Кенсингтън и показа пръстена, който грее върху ръката на актрисата. 

Снимка 325969

Източник: GettyImages

Бижуто е с три диаманта  - един от Ботсвана, където бяха скоро с принц Хари, и два от личната колекция на майка му - принцеса Даяна. Според експерти, пръстенът струва 200 000 долара. 

Снимка 325967

Източник: GettyImages

Меган разказа, че Хари е паднал на колене пред нея, докато двамата си приготвяли печено пиле във вилата на принца в двореца Кенсингтън. Смуглата красавица дори не го изчакала да приключи и казала "Да". Актрисата описа случката като много красива и романтична.

Официалното обявяване на годежа по стара английска традиция

Източник: GettyImages

Официалното обявяване на годежа по стара английска традиция

Двамата влюбени разкриха, че за първи път са се срещнали на "сляпа среща", организирана от обща приятелка.

Снимка 325965

Източник: GettyImages

Хари призна, че се е влюбил в Меган невероятно бързо. "Звездите се бяха подредили - всичко беше просто перфектно. Тази красива жена буквално се спъна и попадна в живота ми, а аз попаднах в нейния", разказа той.

Снимка 325968

Източник: GettyImages

Принц Хари сподели, че майка му щеше да е много щастлива от новината за годежа им. Той призна, че му липсва, че не може да сподели щастието си с Даяна. Сигурен е, че бъдещата му съпруга и майка му са щели да са се харесат и да станат най-добри приятелки.

Очаква се кралската сватба да бъде през пролетта на 2018 г. Тогава Меган Маркъл ще получи титлата Херцогиня на Съсекс.