Двата приема след сватбата на принц Хари и Меган Маркъл се проведоха далеч от любопитните журналистически погледи и камери.

Въпреки забраната зa ползване на телефони вътре в залата (и при наличието на стотици гости), няма как да не бъде разпространена любопитна информация за случилото се в имението Frogmore House в края на сватбения ден.

След като събра около 200 от най-близките гости на младоженците преди два дни, след месец сградата с 230-годишна история ще бъде отворена за посетители, за да могат всички желаещи да се потопят поне малко в атмосферата на приема, даден от принц Чарлз.

Очаквано, събитието преминава далеч от цялата помпозност и официалност на църковната венчавка и обедния прием на кралицата. За доброто настроение на гостите се грижат диджей и достатъчно количество алкохолни напитки. А питието на вечерта е специално създаденият коктейл "Когато Хари срещна Меган", комбиниращ ром и джинджифил.

Танците също са в изобилие, а като главно действащо лице се е изявил Джордж Клуни. Актьорът танцува както с булката, така и с Кейт Мидълтън, а и с принцовете Уилям, Хари и Чарлз, предава Daily Mail.

Вечерният прием явно е бил изцяло под контрола на младоженците. Доказателство за това са и бургерите и захарния памук, включени в менюто за отбраните гости. Беше заснето и как десетки пици, вероятно поръчани от гладните гости или младоженци, се доставят към мястото на приема.

Очаквано, първият танц на младоженците е под звуците на "I Wanna Dance With Somebody" на Уитни Хюстън. Именно тази песен Меган неведнъж е определяла като късметлийска. Двамата с Хари са прочели и своите сватбени речи пред присъстващите. А тази на принца е била точно в негов стил - с доста пикантни изрази.

Приемът на принц Чарлз ще остане запомнен и с персонализираните бели пантофи, раздавани на дамите, дошли на висок ток. А след като повечето от по-възрастните гости си тръгват към 22:30 ч., останалите си устройват турнир по бирпонг, победител в който е Серина Уилямс.

Кучето на Меган Маркъл, осиновеният бигъл Гай, се оказва център на внимание на приема, забавлявайки гостите с поведението си. Краят на партито е сложен с пищна заря, а част от гостите се отправят към Лондон за довършващото и неофициално афтърпарти.