Вече едва ли има човек, който да не е разбрал, че Еминем изненада както всички зрители, така и всички хора в Dolby Theatre с изпълнението си на Оскарите.

Леонардо ди Каприо, Камила Мороне и първата им поява като двойка на Оскари 2020

Игричките на Лео и Камила на Оскарите

Заедно ли са, не са ли

Очевидно е, че рапърът не си пада по обявяването на това кога ще пуска албуми и кога и къде ще пее. Което пък е доста добър ход. Еминем реши да изпълни песента "Lose Yourself", която през 2003 г. му донесе Оскар.

Разбира се, версията му беше цензурирана, което отне от блясъка на парчето, но няма как, все пак се излъчва в национален ефир.

Но всички говорят изпълнението на рапъра заради реакцията на Мартин Скорсезе. Режисьорът, който не успя да спечели Оскар за Irishman в по-значимите категории, беше уловен от камерите да придремва, докато Еминем рапира разпалено на сцената.

В социалните мрежи, естествено, беше интересно, защото много хора побързаха да се пошегуват със Скорсезе. Някои пишат, че е успял да изгледа The Irishman, чиято продължителност надхвърля три часа, но не е успял да издържи изпълнението на Еминем.

Има и такива, които си мислят, че режисьорът няма представа кой е Еминем и затова е решил да подремне. Сред по-интересните шеги е и тази, че всъщност Мартин Скорсезе е бил бесен от избор на песен, защото и е искал да чуе "Venom".

Оскари 2020, Били Айлиш, изпълнението ѝ и защо всички говоря за нея

Били Айлиш превзе Оскарите

Защо всички говорят за изпълнителката