Церемонията по връчването на наградите Оскари винаги е била и винаги ще бъде едно от най-коментираните светски събития за годината, като причините за това са няколко. Тогава не само се раздават най-престижните кино награди, но ставаме свидетели и на целия блясък и разкош, който звездите демонстрират на червения килим. 

Антонио Бандерас и дамата, която ще го придружи на Оскарите

Жената, която ще придружи Антонио Бандерас в нощта на Оскарите

Никол Кимпел отново е резерва

В това число влиза не само изборът на тоалет и бижута, но и изборът на половинка по време на церемонията.

И ако Леонардо ди Каприо за пръв път се появи публично с приятелката си Камила Мороне, а Киану Рийвс реши вместо да доведе приятелката си, да присъства на бляскавото събитие с майка си, то Антонио Бандерас се появи в компанията на не една, а цели две дами.

Снимка 466033

Източник: GettyImages

Седмица преди раздаването на наградите Оскар, номинират за най-добра главна мъжка роля актьор за участието си във филма "Болка и величие", заяви, че на церемонията в Лос Анджелис ще бъде заедно с дъщеря си Стела Бандерас.

Оскари 2020, Хоакин Финикс и кои са победителите тази година

Ето кои са големите победители от Оскари 2020

И статуетката отива при...

За голяма наша изненада обаче, Антонио беше решил да доведе и половинката си - Никол Кимпел, с която много рядко присъства на официални събития, макар че двамата са заедно вече от няколко години.

Испанският актьор не успя да си тръгне с Оскар, но това не му попречи гордо да позира с двете прекрасни дами до себе си, които изглежда са в добри отношения, въпреки факта, че са мащеха и доведена дъщеря. 

Снимка 466034

Източник: GettyImages

На Антонио дори му останаха сили да продължи купона след официалната церемония на наградите и посети ежегодното парти на Vanity Fair, където обаче актьорът и половинката му отидоха без Стела Бандерас.

Оскари 2020, Скарлет Йохансон, Бри Ларсън, Марго Роби, Шарлийз Терон и най-красивите тоалети на церемонията

Оскарите в черно и бяло

Елегантност без прекален ексцентризъм