На тазгодишните Оскари Скарлет Йохансон беше номинирана в две категории - за най-добра актриса и за най-добра актриса в поддържаща роля. За съжаление не успя да спечели нито една награда. Но това в никакъв случай не означава, че актрисата остана незабелязана. 

Оскари 2020, Хоакин Финикс и какво направи след като спечели

Какво направи Хоакин Финикс след като спечели Оскар

Подай бургера там

Тя се погрижи да ѝ бъде обърнато внимание. Едната причина всички погледи да бъдат вперени в нея се оказа изборът ѝ на тоалет, защото тя наистина изглеждаше изумително с роклята на дизайнера Oscar de la Renta.

Снимка 466264

Източник: GettyImages

Освен с облеклото си обаче, Скарлет привлече вниманието на медиите върху себе си и с поведението си. Без ни най-малко да се притеснява, тя извади манерка за алкохол във формата на банан и смело отпи, докато вървеше по червения килим.

Снимка 466262

Източник: ok.co.uk

Както може да се очаква, действията ѝ предизвикаха вълна от коментари в социалните мрежи...

Според някои фенове поведението ѝ е недопустимо, особено по време на такава важна и бляскава церемония. Други пък са на мнение, че актрисата не прави нищо лошо и няма проблем да му отпусне края. Ние пък смятаме, че краткото видео е наистина забавно, особено предвид факта, че Скарлет отпива не от какво да е, а от банан.

Оскари 2020, Тайка Уайтити и къде режисьорът скри статуетката си

Когато спечелиш Оскар и го сложиш под... седалката

Тайка Уайтити е просто велик