Че Леонардо ди Каприо и Камила Мороне са двойка отдавна не е тайна за никого, защото двамата са заедно от две години. Досега обаче двамата демонстрираха любовта си предимно на луксозни почивки и пред обективите на папараците.

Но вчера, 9 февруари, актьорът се появи на церемонията по раздаването на наградите Оскар с красивата си половинка. Двамата обаче предпочетоха да позират на червения килим поотделно, а не заедно.

Снимка 465939

Източник: GettyImages

Лео и Камила очаквано не останаха незабелязани, заемайки своите места един до друг пред сцената на Оскарите и точно до Брат Пит.

Снимка 465938

Източник: GettyImages

Очевидно е, че актьорът и 22-годишната му половинка предпочитат да не се набиват на очи и определено не искат да са най-коментираната двойка на бляскавото събитие.

Миналият път, когато Ди Каприо бе номиниран, той дойде на церемонията в компанията на своята майка. Това бе неговият начин да й се отблагодари, че като малък тя го е водела на прослушвания и е подкрепяла желанието му да бъде актьор.

Лео ди Каприо, Камила Мороне и италианската им ваканция

Италианските страсти на Лео и Камила

Просто почивка или нещо повече

Мнозина определиха първата обща поява на Лео и Камила на подобно събитие като поредната голяма стъпка във връзката им. А ние бихме заключили, че двамата надали имат нужда от подобни доказателства за любовта си, която предпочитат да пазят само за тях.