Тази година Оскарите бяха доста интересни, защото се случиха много неща и извън раздаването на статуетките - от дрямката на Мартин Скорсезе до иновативното скривалище на Тайка Уайтити.

Оскари 2020, Мартин Скорсезе, Еминем и защо всички се смеят на режисьора

Защо всички се смеят на Мартин Скорсезе

Режисьорът определено не си пада по музиката на Еминем

Бри Ларсън, Гал Гадот и Сигорни Уивър също привлякоха вниманието към себе си, но "техният момент" се случи на сцената. Трите дами с чувство за хумор обявиха, че стартират боен клуб, правейки препратка към филма "Боен клуб" (1999 г.).

Техният обаче ще бъде по-различен, защото членовете трябва да са голи до кръста, а победителите получават примамливи награди като дезодорант, суши и текила. Загубилите пък ще трябва да отговарят на журналистически въпроси за това какво е да си жена в Холивуд.

Снимка 466191

Източник: GettyImages

Сигорни Уивър завърши с това, че всички жени са супергерои, прегръщайки Бри Ларсън (Капитан Марвел) и Гал Гадот (Жената чудо). Идеята на трите дами е доста добра, но технически нарушиха първото и най-важно правило от "Боен клуб" - да не говорят за него.

Оскари 2020, Тайка Уайтити и къде режисьорът скри статуетката си

Когато спечелиш Оскар и го сложиш под... седалката

Тайка Уайтити е просто велик

Някои фенове пък използваха социалните мрежи, за да споделят надеждите си, че Бри Ларсън, Гал Гадот и Сигорни Уивър ще участват в нова женска версия на филма с Брад Пит и Едуард Нортън, пише ComicBook.