Тази седмица темата за изневерите в Холивуд е сред най-обсъжданите. Документалният филм Arnold ни напомни за изневярата на Арнолд Шварценегер по време на брака му с Мария Шрайвър, а горе-долу по същото време разбрахме и че Бенджамин Милпие, съпругът на Натали Портман, също е прегрешил.

Идва ли краят на брака на Натали Портман

Идва ли краят на брака на Натали Портман

Какво наруши хармонията в семейството

Връзката им започва през 2010 г., докато работят по трилъра "Черния лебед". Милпие прави хореографията за филма, в който Портман играе главна роля.

В интервю от 2018 г. актрисата си спомня за запознанството с половинката си на снимачната площадка само с хубави чувства. "Мисля, че бях в нещо като страна на сънищата. Беше хубаво... доста забавно през цялото време. Сякаш наистина го опознах и тогава си казах: "О, добре, това е човекът"."

Милпие също е споделял повече за работните отношения със съпругата си. Пред Us Weekly през април той издава, че двамата са различни артисти с различни амбиции и интереси. "Но, разбира се, си споделяме", допълва хореографът. Той не крие, че е признателен на Натали за това, че му е помогнала да режисира първия си пълнометражен филм "Кармен", с участието на Мелиса Барера и Пол Мескал. И разкрива, че именно съпругата му го вдъхновява.

Снимка 621602

Източник: GettyImages

По всичко изглежда, че доскоро бракът им наистина е вървял добре. След повече от 10 години брак и две деца (Алеф (11 г.) и Амалия (6г.)) обаче семейството се изправя пред труден момент.

След като изневярата на Бенджамин Милпие излезе наяве, Натали Портман все пак е готова да разбере дали е в състояние да възстанови доверието към съпруга си, за да се увери, че децата им няма да израснат в разбито семейство.

Източник на Us Weekly споделя, че актрисата не е убедена дали със съпруга си ще поправят връзката си след скандала, но "говорят и работят върху това заедно в името на децата си". Въпреки че Бенджамин Милпие съжалява за постъпката си, това не променя факта, че Натали Портман се чувства унизена.

"Натали вярва, че аферата на Бенджамин е била кратка и глупава връзка, която не означава нищо за него", казва още източникът.

Натали Портман споделя неудобните моменти от ролята си в "Леон: Професионалистът"

Натали Портман разкрива неудобните моменти от най-известната си роля

Когато си на 12 и всичко е в името на кариерата

Дали обаче бракът им ще устои на това предизвикателство, остава времето да покаже.