Явно проблемите в семейния живот на Натали Портман се задълбочават. В петък, 4 август, актрисата беше забелязана сама в австралийския град Сидни, при това без брачен пръстен на ръката си.

Идва ли краят на брака на Натали Портман

Идва ли краят на брака на Натали Портман

Какво наруши хармонията в семейството

Това се случва близо два месеца след като във френското издание Voici се появи репортаж, в който се твърдеше, че Бенжамен Милпие, с когото Натали Портман е заедно повече от десет години, е имал извънбрачна връзка.

До момента актрисата запазва мълчание по темата и макар източник, близък до съпрузите, да твърди, че правят всичко възможно да запазят семейството в името на децата, явно на нея й е трудно да прости.

А най-показателно от всичко е фактът, че именно в петък се навършиха 11 години от сватбата на 42-годишната Натали и 46-годишния Милпие, пише People.

Посещението на Натали Портман в Сидни е в подкрепа на отбора Angel City FC от Националната женска футболна лига, на който тя е съосновател.

В петъчната среща, която се проведе в емблематичната опера в Сидни, участие взе самата Портман заедно другите съоснователки на отбора, както и "100 лидери от спорта, технологиите, развлеченията и бизнеса". Те обсъждаха развитието на женския футбол, равнопоставеността в спорта и проблемите на жените като цяло.

Събитието се провежда докато Австралия и Нова Зеландия са съвместни домакини на Световното първенство по футбол за жени 2023 г.

Натали Портман споделя неудобните моменти от ролята си в "Леон: Професионалистът"

Натали Портман разкрива неудобните моменти от най-известната си роля

Когато си на 12 и всичко е в името на кариерата

Световната премиера на следващия филм на Натали Портман - May December, се състоя на филмовия фестивал в Кан през май. Продукцията предстои да бъде представена и на фестивала в Ню Йорк през септември, след което ще бъде пуснат по кината и в Netflix.