Натали Портман и Бенджамин Милпие, както изглежда, са се разделили окончателно след 11 години брак. Въпреки че двойката, която има две деца - Алеф (12 г.) и Амалия (6 г.), все още не е потвърдила публично статута на връзката си.

Натали Портман и Бенджамин Милпие след изневярата - разделени ли са в крайна сметка

Наистина ли са разделени Натали Портман и Бенджамин Милпие

Успя ли една изневяра да провали 11 години брак

Все пак редица медии съобщиха по-рано през годината се, че 42-годишната актриса и 46-годишният френски режисьор са се разделили, а причината е извънбрачна връзка от страна на Бенджамин.

Факт е, че оттогава Натали и Бенджамин са видяни заедно на публично място само веднъж - по време на Световното първенство по футбол за жени през август, а синът им седеше между тях.

Френското издание Voici беше първото, което съобщи за предполагаемата изневяра на Бенджамин на 2 юни. Вътрешен източник съобщи, че той е имал отношение с 25-годишната активистка за климата Камий Етиен. Първоначално Бенджамин и Натали се опитаха да разрешат нещата, в името на семейството.

Снимка 644043

Източник: GettyImages

Малко след това източникът заяви пред People, че аферата е била "краткотрайна" и че съпрузите остават заедно.

Въпреки това Натали и Бенджамин прекараха лятото разделени един от друг. А на 7 август се появи новината, че двамата са взели решение да се разделят. Скоро след това актрисата захвърли годежния си пръстен, а на премиерата на новия си филм May December на 16 ноември, тя мина сама по червения килим, пише Hollywood Life.

May December с Натали Портман и Джулиан Мур - първи трейлър на един от най-провокативните филми на годината

Натали Портман е учителката Грейси, родила от 12-годишния си ученик

May December е по истински случай

Натали Портман и Бенджамин Милпие се запознават на снимачната площадка на филма "Черния лебед" през 2010 г. и само две години по-късно сключват брак. "Той ме учеше как да танцувам. Беше една от онези красиви, романтични истории", сподели холивудската звезда през 2018 г., спомняйки си познанството им. "Наистина го опознах и тогава наистина ми се стори, че това е човекът." Но, явно, за съжаление, Натали е сгрешила.