Миналата седмица, по време на събитие на отбора Angel City FC от Националната женска футболна лига в Сидни, Австралия, Натали Портман беше забелязана без брачната си халка. Като се имат предвид предположенията за изневяра от страна на съпруга ѝ Бенджамин Милпие обаче, не бихме казали, че това е особено изненадващо.

Натали Портман в Сидни - сама и захвърлила брачната халка

Натали Портман - сама и захвърлила брачната халка

При това на годишнина от сватбата си

Твърденията, че Милпие има връзка с 25-годишно момиче се появиха още през юни. По същото време източник на Us Weekly издаде, че въпреки предполагаемата изневяра, Натали Портман е решила да остане отдадена на брака си, като основната причина са двете ѝ деца - Алеф (12 г.) и Амалия (6 г.).

"Натали вярва, че аферата на Бенджамин е била кратка и глупава и не означава нищо за него", издава още източникът преди почти два месеца. По думите му актрисата е била унизена, но е искала да провери дали е в състояние да възстанови доверието към съпруга си.

Снимка 629081

Източник: GettyImages

И докато той очевидно е съжалил за постъпката си, заедно с Натали са разговаряли за взаимоотношенията си "в името на децата". Сега обаче Us Weekly пише, че актрисата и Бенджамин Милпие са официално разделени след 11 години брак.

Изданието припомня, че двамата се запознават през 2009 г. докато работят заедно по трилъра "Черният лебед". В интервю от 2018 г. Натали Портман си спомня, че тогава Бенджамин я е учил да танцува.

Натали Портман и Бенджамин Милпие - какво се случва между тях след изневярата

Ще се бори ли за брака си Натали Портман след изневярата

Или това ще е поредното разбито холивудско семейство

"Определено беше вълнуващо и забавно... Сякаш наистина го опознах и тогава ми се стори, че това е човекът", споделя актрисата.