Определено Меган Фокс изглежда като съвсем друг човек, откакто реши да се раздели с Брайън Остин Грийн и да започне връзка с ексцентричния Machine Gun Kelly.

Меган Фокс, Machine Gun Kelly и разясненията около пиенето на кръв

Кървавите ритуали на Меган Фокс и Machine Gun Kelly

Доста нестандартни практики

Актрисата все по-често се появява на официалния събития и съвсем задължително привлича всички погледи и камери към себе си със секси тоалетите, които избира да носи. Но не всичко се дължи на промяната, защото има някои неща, които Фокс спазва от години.

Едно от тях е пиенето на алкохол. Наскоро в интервюто си за списание Galmour Меган Фокс казва, че всъщност въобще не консумира алкохол. Да, няколко капки от кръвта на Machine Gun Kelly може, но не и алкохол.

Оказва се, че не е пила нищо алкохолно от повече от 10 години и винаги е напълно трезвена. "Не пия дори чаша вино", пояснява актрисата. Пушенето на цигари също е нещо, което Фокс не си позволява, като дори твърди, че не пие и кафе.

Меган Фокс, синият ѝ гащеризон и шегата, че е правила секс, без да го сваля

Секси синият гащеризон на Меган Фокс

Дали настина е изрязал дупка...

"Много стриктно спазвам диетата си и никога не се отклонявам от нея", допълва Меган Фокс, с което печели уважението ни, защото проявата на подобна воля със сигурност не е нещо, на което всеки е способен. Но тя не насърчава хората да бъдат като нея, а просто казва, че тя така се чувства най-добре.

Отношението ѝ към алкохола се е променило при една визита в Коста Рика, където някой ѝ е описал предназначението на алкохола като начин да бъде извлечена есенцията от дадено растение. И е разбрала, че точно това прави и алкохола с нея - извлича есенцията от самата нея.

Меган Фокс и диетата, на която звездата ежедневно се подлага за перфектна визия

С какво се храни Меган Фокс - сутрин, обед и вечер

Безупречният външен вид изисква усилие и старание

В интервюто си Меган Фокс казва още, че се опитва да ограничава времето, което прекарва с телефон в ръка, както и гледайки телевизия или каквото и да било, което има екран. Не е лесно, но смята, че трябва да отделя повече време на това да е сред природата и тишината.