Бяхме доста изненадани, но и радостни, когато разбрахме, че Меган Фокс и Machine Gun Kelly са решили да отведат връзката си на следващото ниво и да се сгодят.

Good Mourning, Machine Gun Kelly, Меган Фокс и трейлър на комедията

Machine Gun Kelly и Меган Фокс отново заедно на екран

Комедия, в която нищо не е такова, каквото изглежда

Е, малко ни изненада странният им ритуал, според който двамата са пили от кръвта на другия. В интервю за априлския брой на Glamour Великобритания актрисата решава да даде и пояснения около причудливите им практики.

Фокс потвърждава, че с изпълнителя са пили от кръвта на другия при годежа, но пояснява, че не са излезли от Game of Thrones, а става дума за едва няколко капки. Актрисата допълва също така, че това не е изолиран случай.

Оказва се, че Колсън Бейкър, както е истинското име на Machine Gun Kelly, е пил кръвта на Меган Фокс и тя неговата на различни ритуали по специални за тях поводи. Но само тогава, и това не е тяхна ежедневна практика. Според People, 35-годишната актриса казва още, че гледа на карти Таро и се интересува много от астрология.

Меган Фокс и диетата, на която звездата ежедневно се подлага за перфектна визия

С какво се храни Меган Фокс - сутрин, обед и вечер

Безупречният външен вид изисква усилие и старание

Също много запалена е по метафизични практики и медитации и изпълнява различни ритуали, съобразени с Луната. В интервюто си за Glamour Великобритания Фокс казва, че именно Machine Gun Kelly е физическият тип, който тя харесва.