Въпреки че досега Меган Фокс не е била много конкретна и не е назовавала по име някои от мъжете, с които е имала връзка в миналото, тя не е криела, че неведнъж е изпитвала болка и разочарование.

Меган Фокс изненада феновете си с червена коса

Новата визия на Меган Фокс

Ето как изглежда сексапилната актриса

Актрисата е споделяла, че е била обвързана с "много известни" мъже, за които обаче никой не е знаел. По думите ѝ не ѝ е чуждо нито да е във връзка, в която има физическо насилие, нито в такава с психическо.

Повече за опита и преживяванията с бившите си Меган Фокс разкрива в новата си книга с поезия Pretty Boys Are Poisonous. Покрай промотирането ѝ пък разбираме и други интересни детайли от любовния живот на актрисата.

Така например в скорошно гостуване в предаването The Drew Barrymore Show актрисата загатва, че си е отмъщавала на бивши гаджета по доста лош начин.

На въпроса на водещата Дрю Баримор кое е най-лошото нещо, което е причинявала на бивш, Меган Фокс дори не дава конкретен отговор. "Не знам дали това е нещо, което мога да кажа по телевизията", казва тя. И въпреки че така и не разкрива най-лошата си постъпка, все пак споделя един пример.

"Когато бях по-млада и с буен нрав, побеснях, взех боя и изписах цитат на Фридрих Ницше по стените му. След това му се наложи да си пребоядиса къщата. Беше гневен цитат за това как животът е безполезен, а човек е отвратителен", признава актрисата.

Това обаче се оказва, че е било едно почти невинно отмъщение по стандартите ѝ, тъй като по скалата от едно до десет, го определя като две.

"Но това мога да споделя. Все пак ви дава представа на какво бях способна", допълва Меган Фокс.

Меган Фокс и Machine Gun Kelly пред огромно изпитание

Неочакваното и шокиращо признание на Меган Фокс

Какво са преживели актрисата и половинката ѝ

Предвид това нейно признание, да му мисли Machine Gun Kelly, сегашната ѝ половинка. Въпреки че преди няколко месеца двамата преминаха през труден период, засега изглежда сякаш връзката им отново върви добре. Нищо чудно скоро и да ни изненадат с новината, че официално са си казали "да".