Доста преди паниката около коронавируса да превземе целия свят, Наоми Кембъл стана нарицателно за педантичност по отношение на чистотата. Тя публикува в YouTube канала си видео, на което показва как дезинфекцира всичко около себе си преди полет.

Тогава може би мнозина са й се присмели на мерките, които взима, но сега Кембъл се оказа лош пророк и хората по света се стремят да следват нейния пример.

Моделът обаче вдигна още повече нивото на защита покрай редовните си пътувания и върлуващия COVID-19. Тя качи в профила си в Instagram няколко снимки, от които разбираме нейното тълкувание на твърдението, че безопасността е на първо място.

Кембъл пристига на летището в пълно бойно снаряжение, което включва предпазен костюм с качулка, очила, маска и ръкавици. Благодарение на тях нито една част от тялото и лицето й не остава открита и евентуално атакувана от вируси и бактерии.

Наоми Кембъл, пътуването със самолет и странните навици на модела

От какво страда Наоми Кембъл

Не й е лесно, определено

И докато някои поздравиха Наоми за това, че предприема сериозни мерки за здравето си, други смятат, че това е малко прекалено. Но вторият извод биха си направили само тези, които не са гледали обичайните й навици за дезинфекция, дори когато няма заплаха от коронавирус...