Заради настоящата ситуация Гордън Рамзи премести семейството си от Лондон във вилата си в Корнуол, където да прекарат известно време под домашна изолация. Те са там от 20 март, като се опитват стриктно да спазват всички препоръки на здравните власти.

Дейвид Бекъм, Гордън Рамзи, The Londoner Macao и новото им начинание

Какво ни готви Дейвид Бекъм

Бившият футболист скача в дълбоки води

Чудесно решение от негова страна, помислихме си ние, но както се оказва, реалността е съвсем разлина. Съседите на известния готвач не го искат в Корнуол, защото се притесняват за здравето си. Много от тях смятат, че Рамзи може да е "донесъл" коронавируса от Лондон в иначе така спокойното им градче.

Съседите настояват той да се върне в Лондон със семейството си, като дори заплашват, че ще оповестят адреса му в Корнуол, за да стане той достояние на широката общественост. Те се надяват, че по този начин ще го принудят да си тръгне.

Местните обаче нямат проблем единствено с Гордън Рамзи, а с всички собственици на вили там,  които отскачат, за да наглеждат имотите си. Хората от Корнуол настояват властите да затегнат контрола, за да ограничат възможността "външните хора" да разнесат заразата в града им, пише Daily Mail.

Гордън Рамзи, 24 Hours To Hell and Back и защо готвачът се облече като жена

Гордън Рамзи така, както не сме го виждали никога досега

Поредният смел експеримент