Известните личности работят много, но обичат и да си почиват много. Понякога обаче една добре планирана почивка с приятели може да се окаже опасна дори и за живота на известните хора.

"Туристът", Джейми Дорнан и новината за подновяването на сериала за втори сезон

Джейми Дорнан продължава да оцелява в Австралия

Какво да очакваме от втори сезон на "Туристът"

Джейми Дорнан вече знае това от първа ръка, защото е преживял нещо, което не се случва на всеки. От Metro разбираме, че актьорът е бил на почивка с приятели (сред които и водещият на Good Morning Britain Гордън Смарт) в Португалия, но му се е наложило да посети болница.

Според Смарт, Джейми Дорнан е получил симптоми, които са прилича на инфаркт, а те са си мислели, че може да са от прекомерен прием на еспресо, мартини и кофеин. Но в болницата лекарите са казали, че всъщност тези симптоми може да са причинени от отровна гъсеница.

Снимка 650117

Източник: GettyImages

Смарт казва, че става дума за космати процесионни гъсеници, като контактът с тях може да причини болезнени кожни, очни или гърлени раздразнения. Също така и обриви и алергични реакции. Парамедиците, отзовали се на повикването за влошеното състояние на Джейми Дорнан, са констатирали, че пулсът му е бил изключително висок - 120 удара в минута.

Galão, робуста, арабика и как да си приготвим кафето, което пият в Португалия

Какво кафе пият в Португалия

И как да си го приготвим вкъщи

След като е бил стабилизиран и изписан от болницата, Джейми Дорнан пък е бил спрян на входа на лечебното заведение, за да се снима с част от лекарите за спомен.