Само часове ни делят от втората сватба на Дженифър Лопес и Бен Афлек. Очаква се тя бъде грандиозна с куп знаменитости, които ще побере имението на младоженеца в Джорджия този уикенд. Подробна информация за голямото събитие няма, но всеки ден изкача по нещо ново, свързано със звездната двойка и с гостите. Знаем, че певицата ще носи рокля на Ralph Lauren, а от днес знаем и кой ще бъде ръководителят на сватбата.

Дженифър Лопес, Бен Афлек и какво да очакваме на втората сватба на певицата и актьора

Втората сватба на Джей Ло и Бен Афлек

Двамата подготвят грандиозно тържество

Прочутият лайв коуч на редица известни личности Джей Шети се очаква да влезе в тази роля, съобщава Page Six.

Британецът, който се прочу с книгата си "Мисли като монах", води собствен подкаст On Purposе, посветен на личностно израстване и успех. Сред известните му събеседници са били Коби Брайънт, Уил Смит, Гуинет Полтроу. И Джей Ло.

Тя се появи в поредицата на Шети в YouTube Coach Conversations миналото лято, където обсъди проблемите във връзките си през годините. Дженифър разказа как през 30-те си години е посещавала терапия, за да се научи да обича себе си.

По специален начин Лопес и нейният колега Малума изказват своята признателност към Джей. На концерт в Лос Анджелис през февруари 2022 г., който е част от промоутирането на филма им "Омъжи се за мен", двамата накараха четири двойки да сключат брак пред очите на всички, като отговорен за това стана именно Шети.

"Когато Дженифър Лопес те помоли да ръководиш четири сватби и да говориш за силата на любовта по време на специалното ѝ представяне в "Омъжи се за мен", ти казваш "да". Какво невероятно изживяване беше да видиш как четири красиви двойки дават обетите си, а Дженифър и Малума пеят на сватбата им! Историите им просълзиха всички и съм толкова благодарен, че имах възможност да бъда част от това", казва тогава Джей Шети.

Дженифър Лопес, Бен Афлек, втората им сватба и колко може да струва тя

Колко са готови да похарчат Джей Ло и Бен Афлек за втората си сватба

Една внушителна сума

Джей Шети е официалното лице и на сватбата на Лили Колинс и Чарли Макдауъл в Колорадо през септември 2021 г.