На 54 години Дженифър Лопес не спира да работи, кипи от енергия и, разбира се, изглежда невероятно. Както можем да предположим, за да поддържа добра форма, тя задължително включва тренировки в режима си.

Дженифър Лопес и неочаквано разочароващото ѝ завръщане към музиката

Залязва ли кариерата на Дженифър Лопес

Певицата тъкмо се завърна към музиката с нов албум

В последното си видео в Instagram Джей Ло ни показва и как точно извайва тялото си. На кадрите виждаме откъси от тренировката ѝ на открито, която включва както йога движения, така и упражнения с тежести.

Облечена в розов спортен екип и, естествено, с персонализирани дъмбели, на които е гравирано името ѝ, певицата демонстрира издръжливост, гъвкавост и идеална координация.

"Дневна доза здраве", пише в описанието на поста си Дженифър Лопес.

Отдадеността ѝ към тренировките всъщност не са тайна за никого, а личната ѝ треньорка Трейси Андерсън и преди е споделяла как певицата поддържа стегнатата си фигура.

По думите на треньорката Джей Ло има перфектна физическа грамотност, познава тялото си изключително добре и знае точно от какво има нужда то.

"Дженифър е толкова мотивирана отвътре и е толкова трудолюбива. Не познавам някой, който да има нейната етика", допълва Трейси Андерсън.

Колкото и обаче да е стриктна с режима си, певицата все пак знае границите си.

Atlas с Дженифър Лопес - трейлър на новия научнофантастичен трилър на Netflix

Дженифър Лопес спасява човечеството от изкуствен интелект

Трейлър на научнофантастичния трилър Atlas

"Тя познава много добре своя двигател. Не прекалява с тренировките, ако трябва да е на сцената, което е през повечето време", издава още треньорката на Дженифър Лопес пред E! News.