Няма спор, че Бен Афлек и Дженифър Лопес са по-влюбени и щастливи от всякога. Но сега двамата са в съвсем различна позиция в живота си от преди две десетилетия, когато бяха във връзка за пръв път. И по-малко от две години след сватбата им, двамата отново осъзнават, че не всичко в брака им е само цветя и рози и вече се отклонява от предварително написания сценарий.

7 години по-късно - Дженифър Лопес продаде пентхауса си в Ню Йорк за 25 милиона долара

7 години по-късно - Дженифър Лопес продаде пентхауса си в Ню Йорк за 25 милиона долара

Това е била една трудна сделка

В момента съпрузите преживяват първата си продължителна раздяла, откакто размениха обети и брачни халки. Актьорът снима продължението на "Счетоводителя" в Лос Анджелис, а певицата има своите професионални ангажименти в Ню Йорк. И километрите разстояние определено успяват да създадат напрежение помежду им. 

По-трудно се справя с липсата на любимия си Дженифър Лопес, която се нуждае от постоянно потвърждение, че е единствената за своя любим, че е обичана и обожавана. А това се оказва трудна задача за Бен Афлек и непрекъснато високите очаквания към него не му се отразяват никак добре. Дори близките му се шегуват, че затова и е все намръщен на снимките напоследък.

Снимка 653615

Източник: GettyImages

И очевидно ако искат бракът да продължи да съществува, и двамата трябва да направят някакви промени в държанието си - особено Джей Ло. Но тя има много по-високи стандарти, отколкото при първата им връзка, и не е готова на особени компромиси с това, което желае да получи от мъжа до себе си, пише Life&Style Mag.

Бен Афлек и Дженифър Гарнър отново заедно - какъв е поводът този път

Бен Афлек е истински щастлив - но с Дженифър Гарнър

Бивши съпрузи, но не и бивши родители

По същата тази причина Дженифър Лопес не спира да прави забележки на Бен Афлек и заради ужасно дразнещия я навик да пуши. Първоначално след повторното им събиране тя е успявала да си затвори очите, но напоследък не спира отново да му прави забележка, което е още една причина за напрежение и дрязги помежду им.