Наистина ли си мислехме, че Джей Ло и Бен Афлек ще останат само с една скромна сватба? Откакто се ожениха във Вегас преди месец, двамата са доста заети. Обиколиха Париж, отхвърлиха някои професионални ангажименти и отново са заедно. А освен всичко това планират голямо сватбено тържество в Джорджия.

Джей Ло, Бен Афлек и втората им сватба в имението на актьора в Джорджия

Какво още са замислили Джей Ло и Бен Афлек

Веселбата май едва сега започва

Най-накрая дойде време за официалното парти за сватбата на Бенифър.

Според различни източници то ще се състои този уикенд в къщата на Бен в Райсбъро. Същата къща, в която трябваше да се оженят през 2003 г., малко преди да отменят годежа си.

Грандиозното събитие ще събере приятелите, близките и семейството на двойката. На него се очаква да присъстват звездни имена като Мат Деймън, Джими Кимъл и братът на Бен Кейси Афлек, съобщават The Cut.

Празненствата ще продължат три дни, като започват от петък с репетиционна вечеря, последвана от церемония в събота и барбекю в неделя. Звездата на сватбата, разбира се, ще бъде Джей Ло, която ще видим в специално ушита за нея рокля на Ralph Lauren. Според Page Six Бен иска цялото внимание да бъде върху съпругата му по време на големия ден.

Дженифър Лопес, Бен Афлек, втората им сватба и колко може да струва тя

Колко са готови да похарчат Джей Ло и Бен Афлек за втората си сватба

Една внушителна сума

Освен местоположението, не знаем много подробности за това какво ще предложат на гостите самите събития. Ще чуем ли J.Lo да пее "Let's Get Loud"? Ще има ли кула от понички вместо торта? Колко знаменитости ще побере имението? Каквито и да са отговорите, нямаме търпение да разберем повече подробности съвсем скоро.