В края на май тази година Дуа Липа заяви, че всичко, което иска, е... Дуа Липа. Очевидно е доволна от този етап от живота си и се чувства добре в собствената си компания. "Без да се притеснявам какво ще кажат хората, че вечерям сама или че ходя сама на кино. Искам да знам, че мога да бъда там сама за себе си."

Дуа Липа, Vogue и какво сподели певицата в интервюто за списанието

Истинската Дуа Липа

Какво сподели пред Vogue певицата

Но животът обича да ни изненадва. Така, докато певицата е съсредоточена върху грижите за себе си, съдбата ѝ поднася неочакван подарък.

Около четири месеца след като заяви, че няма гадже, изглежда че нов мъж пресича пътя ѝ. Дуа Липа беше забелязана да се целува с водещия на Daily Show Тревър Ноа в Ню Йорк в четвъртък, 29 септември.

Двамата са заснети да се наслаждават на интимна вечеря в ямайски ресторант Miss Lily's в Ийст Вилидж. Срещата им завършва с прегръдки и целувки насред улицата, предполагат от Harper's Bazaar.

Не е ясно откога се познават и от колко време са повече от приятели Дуа Липа и Тревър Ноа, но ласките между тях се случват почти година, след като певицата се раздели с Ануар Хадид. През декември 2021 г. двамата сложиха край на връзката си, а причината според повечето източници тогава е в натоварените им графици.

Преди това Дуа Липа и Ануар Хадид са на крилете на любовта близо две години, като нея често я виждахме в компанията на сестрите му - Бела и Джиджи Хадид.

Въпреки че по онова време двамата качват романтични публикации в социалните мрежи, те така и не разкриват подробности за връзката си.

В интервю за британския Vogue през февруари 2021 г. Дуа Липа разкри защо не са говорили за отношенията си пред медиите.

"Това е като да даваш и да взимаш едновременно, опитвайки се да намеря баланса между това да съм така развълнувана и толкова влюбена, и да искам да споделя емоциите си с хората около мен, но в същото време да не искам да излагам на показ твърде много. Искам да мога просто да бъда щастлива в тази връзка, без да се интересувам от мнението на другите."

Дуа Липа, Ануар Хадид и това ли е краят на връзката им

Какво се случва с Дуа Липа и Ануар Хадид

Близките им не вярват, че това е краят

Що се отнася до романтичните отношения на Тревор Ноа, знаем единствено, че от 2015 г. до 2019 г. излиза с певицата Джордин Тейлър, а от 2020 до 2021 г. - с актрисата Минка Кели.