Дуа Липа е от популярните личности, които не само че не се свенят да показват плът по време на концертите си, но и не се срамуват да говорят по теми табу.

Дуа Липа и секси почивката ѝ в Албания

Секси почивката на Дуа Липа в Албания

Изпълнителката се връща към корените си

Такава например все още остава сексът, и то за много хора. В подкаста си At Your Service 28-годишната изпълнителка разкри някои любопитни подробности около интимния си живот. Като например какво е важно за нея в леглото.

Дуа Липа смята, че едно от най-важните неща, за да имат двойките добър сексуален живот, е честността. Партньорите трябва разговарят и да се изслушват от какво има нужда и какво желае всеки от тях.

Според изпълнителката е странно, когато двама души са във връзка, да крият един от друг сексуалните си нужди. "Да не говориш за секс с човека, с когото правиш секс, е странна аномалия за мен", допълва още тя, пише ELLE. 

За Дуа Липа разговорите за секс е важно да бъдат и нещо напълно нормално, по време на което всеки да бъде открит. "За да можем да се освободим от вината и срама, които го заобикалят."

Дуа Липа с нова порция секси снимки от Гърция в компанията на Ромен Гаврас

Дуа Липа е секси русалка

Нови снимки от ваканцията й

В момента Липа е във връзка с френския режисьор Ромен Гаврас, като изглежда нещата са сериозни -  Гаврас се е запознал с родителите на изпълнителката и дори пътува с нея и близките ѝ до Ибиса, за да отпразнуват рождения ѝ ден.