Дуа Липа е сред най-популярните поп изпълнители в света и не минава много време, без нейно парче да се появи във всички класации.

Дуа Липа и Калъм Търнър - това ли е новият мъж в живота на певицата

Това ли е новият мъж в живота на Дуа Липа

Задава се нова гореща двойка на хоризонта

Цялата тази популярност генерира голям интерес към личния ѝ живот и кара хората да се питат с кого ли излиза сега. Ето защо от People са събрали всички мъже, с които Дуа Липа е излизала през последните години, откакто е известна.

Айзък Карю

Снимка 652319

Източник: GettyImages

Именно с британския модел е първата публична връзка на изпълнителката. Двамата се запознат и стават гаджета през 2015 г., но през 2017 г. късат. 

Пол Клейн

Малко след раздялата си с Карю, Дуа Липа започва връзка с Пол Клейн, който освен като музикант, се изявява и като модел. Връзката им обаче продължава едва пет месеца и се разделят през януари 2018 г.

Снимка 652320

Източник: GettyImages

Макар и кратка, връзката им се е оказала важна за Клейн, който след това споделя, че е преживял много трудно раздялата.

Ануар Хадид

Снимка 559058

Източник: GettyImages

И така стигаме до най-дългата публична връзка на Дуа Липа - тази с брата на Джиджи и Бела Хадид. Двамата започват да излизат през юни 2019 г., като  през ноември същата година дебютират на първото си официално събитие заедно - American Music Awards.

Дуа Липа е секси в "гола" рокля на Chanel

Прозрачна черна дантела и Дуа Липа под нея по бельо

Всички са възхитени от избора на тоалет на певицата

До края на връзката им не е ясно как се стига, но през декември 2021 г. вече се знае, че са взели решение да се разделят.

Ромен Гаврас

През февруари 2023 г. Дуа Липа започва връзка с френския режисьор Ромен Гаврас, който преди това имаше шестмесечна връзка с Рита Ора.

Снимка 652321

Източник: GettyImages

Двамата се показаха като двойка през месец май на филмовия фестивал в Кан. Не е ясно обаче кога, как и защо е приключила връзката им.

Калъм Търнър

И така стигаме до връзката на Дуа Липа с актьора Калъм Търнър. Не е ясно кога двамата са започнали да излизат, но първите им общи снимки са от афтърпарти по случай филма Masters of Air този януари.