На Дуа Липа и се удава да превърне и най-противоречивите тенденции във висша мода. Често визията на певицата дотолкова нарушава модните правила и основни закони на обличане, че всъщност работи перфектно. В нейна полза.

Когато Дуа Липа демонстрира собствената си линия секси бански

Когато Дуа Липа демонстрира собствената си линия секси бански

Не е само талантлива певица

Затова не са никак изненадващи снимките, които Дуа сподели преди ден в своя Instagram, чиято цел е да популяризират появата на новия ѝ сингъл Houdini - нещо, което ще се случи на 9-и ноември. Но освен към музиката, кадрите привлякоха, отново, внимание и върху стайлинга на изпълнителката.

На снимките виждаме Дуа - докато показва прясно боядисаната си червена коса, или гримира лицето си, както и още някой и друг задкулисен поглед към фотосесията, която ще представи сингъла.

Следват кадрите, в които певицата се появява в типичното за нея "странно" облекло - тя е в бял прозрачен топ със сини и червени детайли, съчетан неочаквано със стилизиран чифт бели гащички, навлечени върху червен чорапогащник и бели обувки на ток.

Дуа Липа е нестандартна не само със съчетанието си на дрехи, но и с позите, които заема свободно пред обектива на камерата. Тя или е полегнала, със сгънат назад към главата крак, или протяга свободно ръце нагоре, докато отмята косата си.

Трейлър на Argylle с Дуа Липа, Хенри Кавил и Брай Далас Хауърд

Дуа Липа се впуска в света на шпионите

Трейлър на Argylle

А в рекламния материал пък, който показва трите дати, на които Houdini ще бъде представен в Лондон, Лос Анджелис и Токио, Дуа явно е решила да изрази, в кръга на шегата, и любовта към самата себе си.

"Организирам три изненадващи събития за представянето на новия ми сингъл", пише Липа към поста. "Първото от тях ще бъде в родния ми град Лондон, този четвъртък. Ще поканя някои от моите фенове от Обединеното кралство и цяла Европа, така че дръжте очите си нащрек."