Да научиш, че любимия човек ти изневерява, е голям удар за всеки. А когато това се случи неволно, докато го гледаш по телевизията, е още по-голяма болка. Именно нея преживя хърватската лекоатлетка Бланка Влашич.

Две Олимпийски игри и една квалификация по-късно - 46-годишната плувкиня, която не спира да се състезава

Две Олимпийски игри и една квалификация по-късно - 46-годишната плувкиня, която не спира да се състезава

За Габриел Роуз възрастта е само число

От две години Влашич е омъжена за спортния журналист Рубен ван Гюнхт и имат дете на годинка. В момента той е командирован в Германия на Евро 2024, а последното си включване в ефир направи от хотелската си стая. Явно обаче не беше преценил добре фона зад себе си.

На видео, разпространено в социалните мрежи, се вижда как той говори пред камерата, а зад него на леглото се подават голи женски крака. Гюнхт се усети по едно време какво се случва и се опита да ги прикрие с чашата си с кафе, но вече беше прекалено късно - всички, включително и съпругата му, видяха, че явно не е сам в стаята и леглото, предава Kurir Sport.

Бланка Влашич, която има сребърен и бронзов медал на висок скок от Олимпийски игри, обяви през 2021 г., че спира със спорта.

Чарити и Мат Крейг - двойката, която успя да спаси брака си след изневяра

Жената, която твърди, че изневярата на съпруга ѝ е спасила брака им

Личната история на двама съпрузи

Съпругът й обаче не спира да обикаля по спортни събития, докато тя е у дома и се грижи за детето им. Засега никой от двамата не е коментирал ситуацията и дали тя ще доведе до промяна в семейния им статус.