Още с представянето си Tesla Cybertruck предизвика всеобщи вълнения сред автомобилните ентусиасти по света, но над две години по-късно все още не знаем почти нищо за него. 

Илон Мъск, Tesla Cybertruck и какво ново научихме за автомобила

Какво още може Tesla Cybertruck

Изненадите не спират

Големият въпрос е кога машината ще влезе в производство и съответно кога ще достигне първите си собственици. 

Детайлите около появата му стават все по-неясни, като припомняме, че през октомври Tesla махна от сайта си цялата почти информация, свързана с цената и спецификациите на пикапа. 

Снимка 516049

Източник: Twitter / TheTeslaLife

Все пак бе запазен един доста важен детайл, а именно, че производството на Cybertruck ще започне през настоящата 2022 г. 

Ако сега отидем на сайта обаче, ще видим, че 2022 г. е премахната като срок за старта на производството и там вече няма никакви индикатори за това кога бихме могли да очакваме появата на пикапа. 

По данни на Mashable информацията е променена малко преди Коледа, като нито Илон Мъск, нито Тesla, са споделяли нещо по темата от доста месеци насам. 

Снимка 454140

Източник: YouTube / Guardian News

Запитвания към Тesla по темата едва ли ще бъдат отразени, тъй като компанията вече не разполага с обособен екип за комуникация с обществеността. 

Илон Мъск, Tesla, Tesla Bot и какви са плановете на милиардера за робота на компанията

Tesla Bot не е като другите роботи

При Мъск нищо не е скучно и обикновено

Изглежда ще трябва да изчакаме тя или шефът й по собствено усмотрение да споделят за плановете си около Cybertruck в идните месеци.