Понякога колкото и да внимаваме какво хапваме, в колко часа си лягаме или ставаме, заспиването и здравословният сън се оказват мисия невъзможна.

Сънят, събуждането сутрин, лягането вечер и каква е тайната на добрия сън

Каква е тайната на добрия сън

Не това, което подозираме

Точно в такива моменти ни се ще да имаме под ръка още нещо, което допълнително да ни помогне в мъчителните опити да се унесем по-бързо и за по-дълго. Като спрейовете за възглавници, например.

Такъв е продуктът All Night Long от британската компания за натурална козметика Bloom and Blossom, който е предназначен за приложение не само върху възглавницата, но и върху спалното бельо или пижамата ни.

Съдържа 99% натурални и релаксиращи съставки като тамян и липов цвят, които са съчетани по такъв начин, че щом ги помиришем, да заспим като къпани. Флаконът от 75 мл се предлага срещу 18 паунда, а най-хубавото е, че се доставя и в България. Както и останалите две предложения по-долу.

Подобен е и спреят за възглавници Love Sleep на ThisWorks, който приспива с натуралната смес от етеричните масла иланг иланг и пачули.

Тази комбинация активира областите на мозъка, които са свързани с усещанията за релаксация и удоволствие. Струва 19,50 паунда за 75 мл.

Героят на козметичната компания Mauli - Sleep Dharma Pillow Mist, пък е вдъхновен от традиционните индийски ритуали за благословия.

Представлява безалкохолен и унасящ коктейл от бергамот, лайка, лавандула и салвия. 100% натурален, веган и без грам парабени.

Флаконът от 50 мл се предлага за 22 паунда.