Зимата е времето, когато много от нас страдат от суха дразнеща кожа, независимо от обичайното ѝ състояние или възрастта ни. Търсенето на добър хидратиращ крем, който в същото време работи и срещу фините линии, може да се окаже трудна (и скъпа) задача.

Гореща вода, душ, и коя е идеалната температура на душа през зимата

Коя е идеалната температура на душа през зимата

Горещо или студено - това е въпросът

Не винаги обаче ефективните козметични продукти трябва да са и скъпи. От WhoWhatWear се заемат със задачата да открият работещи, но и бюджетни дрогерийни такива. Ето някои от тях, които са налични и в България.

Lumene Nordic Hydra [Lähde]

Снимка 596646

Източник: Lumene

Овлажняващият крем на финландската марка съдържа арктическа термална вода и сок от бреза за интензивна хидратация. Цена: около 45 лв.

Weleda Skin Food

Снимка 596647

Източник: Weleda

Не само за опънатата кожа на лицето, но и за сухи загрубели участъци по цялото тяло - този крем на марката за органична козметика съдържа екстракти от трицветна теменуга, невен и лайка, обогатени с плътни масла и восък. Цена: около 20 лв.

Nivea Creme

Снимка 596645

Източник: Nivea

Дрогерийната марка е толкова популярна, че често забравяме колко ефикасни са някои от продуктите ѝ. От WhoWhatWear сравняват този глицеринов крем с луксозния La Mer, чиято цена е около 680 лв. Цената на Nivea: около 7 лв.