Ким Кардашиян е от звездите, които винаги искат да бъдат различни, да се открояват, да бъдат център на вниманието, където и да се появят. А MET Gala е страхотна възможност да покаже най-екстравагантното от себе си и тя, разбира се, не я пропуска. И ето че и сега, дори няколко дни след благотворителния бал, всички още говорят за начина, по който изглеждаше.

Рокля от пясък и носене на ръце - знаменателният дебют на Тайла на MET Gala 2024

Рокля от пясък и носене на ръце - знаменателният дебют на Тайла на MET Gala 2024

Успя да впечатли всички

Риалити звездата и бизнесдама избра тоалет на Maison Margiela, създадено специално за нея от креативния директор на марката Джон Галиано. Той е от две части, като акцентът е корсетът с флорални мотиви, с който постигна почти нереално тънка талия. Комбиниран е с дълга, прозрачна пола, също на цветя, къс сив пуловер и сребърни обувки с огромни платформи.

Именно корсетът е и най-коментиран в социалните мрежи. Докато някои се чуят дали Ким Кардашиян си е махала ребра, за да се събере в него, други умуват дали въобще е могла да диша, докато фотографите я снимат. А по-запознатите си спомнят, че това не е първият път, в който залага на подобно облекло.

Снимка 664047

Източник: GettyImages

Преди пет години отново на MET Gala повдигна същите върпоси с друг корсет на Thierry Mugler, а впоследствие стана ясно, че май е взимала специални уроци за дишане с подобно облекло. Е, явно и това необичайно умение й се отдава.

Най-вероятно се е наложило Ким Кардашиян отново да се подложи и на стриктен хранителен (или по-скоро гладен) режим, за да влезе в красивия тоалет. Но тя неведнъж ни е доказвала, че е готова на всичко в името на поредната впечатляващ визия.

Снимка 664046

Източник: GettyImages

Друг детайл от тази на MET Gala 2024 са обувките, които не бяха особено на показ, но са не по-малко интересни. За да избегне неприятния момент, в който високите токчета се закачат в дългата пола и товa може да доведе дори до падане, риалити звездата и нейният екип предвидливо са избрали модел, който е на цяла, висока платформа, пише E!Online.

От Мария Шарапова до Люис Хамилтън - спортистите, които присъстваха на MET Gala 2024

От Мария Шарапова до Люис Хамилтън - спортистите, които присъстваха на MET Gala 2024

И спортът на червения килим

Оказва се, че небрежната прическа и също толкова небрежно наметнатият пуловер са важна част от замисъла на цялостната визия. Ким Кардашиян е целяла да изглежда като току-що тръгнала си от щуро градинско парти, на което по някое време се е наметнала с пуловера на гаджето си, защото й е станало студено, обяснява тя пред Vogue. Е, и този път й се получи.