Времето значително захладня и, няма как, налага се да обличаме повечко дрехи. Това прави дори и Камила Кабейо, която сме свикнали да виждаме в оскъдно облекло. Или дори без.

Камила Кабейо с нова порция секси снимки по (без) бански

Камила Кабейо захвърли банските

Певицата с нова порция секси снимки

И все пак, колкото и дрехи да трябва да облече, Камила все ще намери начин да бъде атрактивна и да подчертае максимално привлекателните извивки на тялото си.

Ето защо виждаме нейни снимки, споделени в Instagram, на които тя позира в смел и неочакван анамбъл - включващ къс розов пуловер, който разкрива талията, съчетан с черен прозрачен чорапогащник.

Под типичния дамски аксесоар прозират черни бикини с висока талия, а бримката, която се спуска по цялата дължина на единия крак на изпълнителката, придава секси закачливост.

И по всичко изглежда, че Камила Кабейо се чувства добре в избраното от нея облекло, тъй като позира съвсем свободно и дори предизвикателно пред обектива на камерата.

Камила Кабейо - секси и за лятото на 2023 г.

Камила Кабейо - секси и за лятото на 2023 г.

Винаги провокативна и в крак с тенденциите

Напоследък доста се говори за това, че 26-годишната певица работи по нов музикален проект, който ще включва вълнуващи сътрудничества, пише Hola. Едно от тях се предполага, че ще бъде с приятелката ѝ, изпълнителката Оливия Родриго. Двете момичета дори наскоро позираха заедно за огледално селфи, разкривайки как се забавляват заедно.