Остава точно седмица до финала на трети сезон на Ергенът България. Съвсем очаквано, нервите на останалите в Имението на любовта момичета са опънати, а маските падат (съвсем уместно клише в случая).

Ергенът 3 - нови пререкания, готварско състезание и отвличане

Ергенът 3 - нови пререкания, готварско състезание и отвличане

Финалът на риалитито наближава

В епизода от сряда, 8 май, заварваме останали пет претендентки за сърцето на Алек Младенов - Магдалена, Надежда, Валерия, Йоана и Надя. Те са поканени от него в приют за магарета на остров Родос, където той кани на разходка само три от тях, а на вечеря - единствено Магдалена.

Този ход предизвика яростта на Надежда, която реши да постави въпроса ребром на Ергена по време на вечерния коктейл. Той пък се провеждаше с ново правило - никакви докосвания. Това обаче не попречи именно на Надежда и на Валерия да нарушат забраната.

Снимка 664202

Източник: bTV

На Церемонията на розата Алек избра да отпрати Надя, с което в Имението останаха едва четири момичета. В епизода от днес, 9 май, те ще се отправят на приключение под открито небе. Алек ги кани да прекарат време сред природата и да спят на палатка.

Снимка 664201

Източник: bTV

Ентусиазмът на Магдалена, че за първи път ще почувства какво е къмпингарски живот обаче е помрачен на сутринта след първата й нощ под звездите. Тя, както Валерия и Йоана се събуждат, за да открият Надежда в палатката на Алек.

Напрежението на последния вечерен коктейл в имението ще бъде голямо, а след него ще останат само три момичета - финалистките в Ергенът 3.

Ергенът 3 е в сряда и четвъртък от 20 ч. по bTV.