Покрай актуалния принт с черешки, няма как да пропуснем още една завърнала се добре позната тенденция - точките.

Бяло или тъмносиньо на черни точки; черно, червено или розово на бели точки и други не толкова класически комбинации - всичко зависи от личните предпочитания.

Ако говорим за моделите, които ползват точките, на челно място застава роклята. Дълга и феерична или къса, с разкроена или с плисирана долна част - ето как се създава истинско усещане за жена.

Кейт Мидълтън се е появявала десетки пъти с рокли на точки на различни събития - предпочитание, което несъмнено напомня и за покойната принцеса Даяна.

Роклята на точки е подходяща както за офис, така и за почивните дни. Разбира се, има и други варианти, между които да избираме. Сред тях често е полата на точки, при която разнообразието от цветове не е толкова голямо - препоръчително е да се придържаме към комбинацията тъмно и светло.

Топ на точки, независимо дали е къс или по-дълъг и разкроен, също се вписва идеално в лято 2018. Но тенденцията се прокрадва и при банските костюми, особено при целите модели.

Дрехите с десен на точки имат една много голяма особеност, която никога не трябва да се забравя - комбинирането. В никакъв случай не бива да се изкушаваме да носим няколко цвята, допълнени с точки.

Тенденция назаем: череши навсякъде

Тенденция назаем: череши навсякъде

Не само в чинията

Изпитаната рецепта е два цвята, единият от които е цветът на точките. Най-добрият избор е черна пола на бели точки с черна или с бяла блуза.