Олимпийските игри в Париж това лято родиха няколко интернет сензации, които станаха популярни не само със спортните си постижения. Сред тях беше сексапилен италиански плувец, както и турският стрелец, който спечели медал без специална екипировка.

Как Юсуф Дикеч накара всички да говорят за него на Олимпийските игри в Париж

Как Юсуф Дикеч накара всички да говорят за него на Олимпийските игри в Париж

Очевдино който си го може....

Сред сензациите се оказа и състезателката по стрелба с пистолет Ким Йеджи. 32-годишната южнокорейка взе среброто в 10 метра стрелба с въздушен пистолет. Хладнокръвието и ултратехнологичните й очила пък я превърнаха в онлайн любимка.

Сега популярността й се отплаща, защото Йеджи ще има нов професионален ангажимент, но не в сферата на спорта, а на киното. Тя ще участва в късометражния сериал Crush на южнокорейската компания Asia Lab.

Снимка 683798

Източник: GettyImages

Както можем да се досетим, тя ще влезе в ролята на наемен убиец. От компанията поясняват, че Йеджи ще партнира с индийската инфлуенсърка Анушка Сен, която също ще играе наемен убиец.

Снимка 683797

Източник: GettyImages

Явно коментарът на Илон Мъск в Х малко след участието на Ким Йеджи на игрите в Париж се сбъдват. "Трябва да я включат в някой екшън. Не й е необходимо да играе", написа той тогава, припомнят Guardian.