През уикенда беше даден стартът на шести сезон на "Игри на волята", в което предаване тази година влизат цели 40 участници, за да премерят силите си. Съвсем в началото на битките обаче отпадна едно племе от осем човека. 

Това означава, че все пак 32-ма, разделени по осем човека в четири племена, продължават борбата за голямата награда. Да видим с какво могат да се похвалят участниците, които продължават и какво разбрахме за тях от предаването и визитките им в социалните мрежи и сайта на NOVA телевизия.

Теодора Мудева след "Игри на волята" - бременна ли е Мис България 2018 г.

Бременна ли е Теодора Мудева

Какво сподели Мис България 2018 г.

ХРАБРИ

Станислав Христакиев

Станислав е български актьор, спортист и модел, участвал в американска реклама за Супербоул с Лионел Меси. Роден е в Хасково, но живее във Флорида, където сбъдва американската мечта. Завръща се от САЩ в България, за да участва в екстремното риалити.

Анита

Анита Ташева борави ежедневно със суми от 100 000 долара до един милион. Влиза в "Игри на волята", за да покаже психика, физика, а защо не и остър ум.

Александър Борисенко

Борисенко е въздушен акробат. Той е кръстосвал света от Cirque de Soleil до бреговете на България, смайвайки всички със своите акробатични и атлетически умения.

Венци Цветков

Венци е бивш френски легионер, прекарал четири години и половина в парашутното подразделение на организацията. Участник е в три военни мисии зад граница.

Габриела Димитрова

Габриела се занимава с плуване от съвсем малка и има няколко медала. Тренира кросфит и побеждава по-голямата част от своята конкуренция, дори и в мъжката им част.

Изабела Здравкова

Изабела се превръща в първата жена, спечелила кастинг битка. Една година по-късно се чувства по-готова и по-заредена от когато и да било, а грешките, които направи на Арената, определя като минало.

Мартин Кънев

За Мартин компютърните науки са като втори майчин език, а секретните финансови системи - второ аз. Има закачливо чувство за хумор и споделя, че никой не може да го надговори.

Д-р Галя Петкова

Д-р Петкова е психолог, който познава хората по-добре, отколкото те познават самите себе си и смята да го използва като свое тайно оръжие.

ГОРДИ

Благой Панайотов

Благой е шампион по плуване във всички възрасти и носител на титлата "спортист на годината" на град Сандански.

Димитър Добринов

Димитър е инструктор по стрелба. Той е бивш професионален войник от 68 бригада на специалните части. От малък е искал да стане войник и боец.

Добрин Добрев

Добрин отменя сватбата си, за да влезе в "Игри на волята". Занимава се с калистеника и е многократен шампион в България и чужбина.

Елица Раева

Елица е главен асистент в катедра по приложна математика и статистика през деня и републиканска шампионка по шах през всичкото останало време. Тактиката и стратегията са ѝ в кръвта.

Изабел Крамарска

Изабел тренира лека атлетика от 7-годишна. Държи пет национални рекорда и е 14-кратна републиканска шампионка на България. Посвещава своето участие в "Игри на волята" на своя треньор и легенда в леката атлетика - Георги Димитров.

Симеон Кралев

Кралев е бизнесмен по професия и зидаро-мазач по душа. Той е спортист и почитател на високия адреналин.

Малвина Бонева

Малвина е кинезитерапевт, която има дарбата да връща хората към спорта и движението. 12 години е била професионална състезателка по плуване с редица титли в България и чужбина. Занимава се с кросфит, бокс, алпийски ски и скално катерене.

Полина Пелипенко

Пелипенко е наполовина рускиня и наполовина украинка. Тя е модел и се занимава с танци. Обикаля света, благодарение на своята професия.

ДРЪЗКИ

Георги Гешев

Гешев идва на Дивия север по-подготвен и изпълнен с хъс за победа от всякога. Опитът от Арената на "Игри на волята" не му е чужд, а вкусът на победата му е изключително близък. Побеждава шампиона Милен в директен двубой и се превръща в първия участник подпечатал си билет за сезон 6 в кастинг битка.

Иванина Тодорова

Иванина е професионален фитнес инструктор и собственик на протеинов бар.

Магдалена Иванова

Магдалена живее от години в САЩ заедно с цялото си семейство. Дъщеря е на легендарния треньор по борба Иван Иванов, който постига пето място на Олимпийските игри в Атланта. Занимавала се е 10 години със спортна гимнастика, борба и джудо.

Микяй Наим

Микяй е Европейски шампион и вице-световен шампион по борба. Той няма загуба на родна земя.

Наталия Климентова

Наталия е професионален състезател по културизъм. Изяжда над 10 000 яйца годишно.

Павел Николов

Павел е певец, който повечето познаваме от дуета Павел и Венци Венц. Също така е работил с някои от най-популярните български музикални артисти за последните две десетилетия.

Светлин Митев

Светлин се е занимавал с над 15 различни вида спорт. Искал е да стане баскетболист, а сега е влюбен в калистениката.

Ренетa Георгиева

Рени е инфлуенсър, който има над милион последователи в TikTok, където заедно със сестра си се е превърнала в истинска сензация. Занимавала се е дълго време с танци и хандбал.

СИЛНИ

Ангел Русев

Ангел Русев е четирикратен европейски шампион по вдигане на тежести. Златен и бронзов медалист от световни първенства.

Анджела

Анджела е студент по дентална медицина, практикуваща кикбокс. Мъжко момиче, готово да се включи във всякакви силови предизвикателства.

Виктория Петрова

Виктория е родена в Малта, живее в Пловдив, учи в София и работи в Копенхаген. Студентка в НСА и бъдещ треньор по плуване.

Калоян Цветанов

Калоян е търговец на морски транспорт, който обожава силните усещания.

Никола Караолис

Карaолис работи като рисков мениджър, но обича да поема рискове и в реалния живот. Тренирал е водна топка, футбол, баскетбол, волейбол.

Миряна Иванова

Миряна се занимава се с доброволчески труд по целия свят.

Силвия Радулова

Силвия живее в България и Германия, където се занимава с карикатура. Обича високите скорости, адреналина и пътешествията. Каскадьорка с богат опит в оцеляването.

Ето ги първите обявени участници от "Игри на волята"

Ето ги първите обявени участници от "Игри на волята"

Новият сезон на предаването започва на 14 септември от 20 ч. по NOVA

Раду Шулек

Раду е роден в Молдова, но сърцето му принадлежи на България. Практикува футбол, кросфит, а междувременно развива и успешен бизнес.