За стремежите на Ким Кардашиян към киното и правната сфера не се знае от скоро. Освен това вече е факт, че риалити звездата има и няколко роли, а работи и по нови. Така например за предстоящия сериал с нейно участие научихме през декември миналата година. А сега изникват и нови подробности.

Ким Кардашиян и новият сериал, с който се заема след American Horror Story: Delicate

Нищо не може да се опре на Ким Кардашиян

Звездата вече е актриса

В актьорския състав към Ким Кардашиян ще се присъединят още Хали Бери и Глен Клоуз. И двете, за разлика от риалити звездата, имат солиден опит пред камера зад гърба си.

Глен Клоуз печели две от трите си награди Еми, както и Златен глобус, за ролята си на адвокатката Пати Хюс в сериала "Щети". В киното пък може да се похвали с осем номинации за Оскар, сред които за участията си в "Опасни връзки" и "Фатално привличане".

Хали Бери също има доста телевизионни роли и няколко награди Еми и Златен глобус. Оскар за най-добра актриса тя получава за ролята си в "Балът на чудовищата" от 2001 г., която я прави първата цветнокожа жена, спечелила наградата. Наскоро пък участва в сериала "Оцеляване", продуциран от Стивън Спилбърг.

Новият сериал на Hulu, в който Глен Клоуз и Хали Бери ще си партнират с Ким Кардашиян, засега е озаглавен All's Fair. Още покрай новината за излизането му стана ясно, че сюжетът ще се фокусира върху адвокатска кантора, изцяло съставена от жени, в Лос Анджелис.

Хали Бери и Марк Уолбърг в The Union - двама бивши на шпионска мисия в нова екшън комедия на Netflix

Хали Бери и Марк Уолбърг в The Union - двама бивши на шпионска мисия в нова екшън комедия на Netflix

И какво още ни издава трейлърът

Подробностите за героините на Хали Бери и Глен Клоуз обаче все още се пазят в тайна. Двете, заедно с Ким Кардашиян, ще бъдат и изпълнителни продуценти на сериала. Сценарист и режисьор пък е Райън Мърфи, пише Variety.